Vielä ehtii tehdä nopean joululahjan, jos puikot pysyvät kädessä. Tein tuubihuivin Novita Crystal -langasta. Muukin paksu lanka käy tällaiseen huiviin hyvin. Tähän huivii meni lankaa noin 3 kerää (itse olin johonkin käyttänyt hiukan yhdestä kerästä jo aiemmin). Kudoin huivin pyöröpuikoilla numero 12 aina oikein. Kun olin kutonut tarpeeksi pitkän pätkän huivia, ompelin huivin päät yhteen. Samalla tuli pääteltyä langanpäät.

Tämä huivi valmistui kolmen päivän aikana enkä joka päivä ehtinyt edes kovin kauan kutomaan. Isoilla puikoilla tulee nopeasti valmista. Huivista voi tehdä oman maun mukaan joko hiukan kapeamman ja pidemmän tai sitten hiukan leveämmän. Minun huivistani tuli melko leveä. En taida raaskia antaa tätä kenellekään vaan pidän tämän itselläni, mutta ehkä voisin vielä kutoa toisen huivin ennen aattoa.

Kuvan ottaminen oli taas hiukan haastavaa. Kun otti kuvan salamalla ei paljetit näkyneet ja kun otti kuvan ilman salamaa värit vääristyivät. No, mutta ehkä tästä jotain selvää saa.