Täällä on ollut joulukorttitalkoot. Siskoni nimittäin tuli kyläilemään viikonlopuksi. Käytiin hiukan ostoksilla ja sain siskoni innostumaan joulukorttien teosta, kun lupailin helppoja kortteja sarjatuotannolla. Ennen ostoskierrosta siskoni oli sanonut ostavansa tiimarista kortit. Päästiin siis kuitenkin askartelemaan.

 

 

Korteista on kyllä vaikea ottaa onnistuneita kuvia, mutta toivottavasti tästä saa edes jotain selvää. Kortti on paljon kauniimpi luonnossa kuin tässä kuvassa.

Tehtiin noin 15 korttia sarjana. Ostettiin tarvikkeet Sinellistä: Yksinkertaisi punaisia korttipohjia, kuitusilkki nauhaa (kimallevalkoinen), Hyvää Joulua -tarroja ja punarinta -kuvia.

Lintukuvia oli kolme rinnakkain, joten leikkasimme jokaiseen korttiin yhden kuvan. Lintukuvia riitti yhdestä pakkauksesta siis 18 korttiin (hinta oli n. 4,50 e koko paketilta). Korttipohjaan liimattiin ensin sopivan kokoinen kuitusilkkipala ja sen jälkeen lintukuva. Sitten lisättiin vain Hyvää Joulua -tarra.

Minusta ihan kauniita kortteja tuli. Siskokin oli tyytyväinen. Lintukuvan tilallehan voisi laittaa vaikka kiiltokuvan tai jonkin muun kuvan.

Tällainen suloinen avustaja meillä oli korttitalkoissa. Siskon kissa oli todella kiinnostunut siitä mitä pyödällä tapahtuu. :) Nyt se nukkuu, kun väsyi niin tarkkailusta.

 

Omiin joulukortteihin olen tänään kirjoitellut osoitteita. Huomenna taidan jatkaa, jotta saisin kortit maanantaina postiin.

Muistathan lähettää joulukortit viimeistään torstaina 15.12.2011.