Tein ensimmäistä kertaa paketteja tähän keräykseen. Huomenna olisi tarkoitus viedä nämä Forumiin. Juttelin jo keskiviikkona keräyksen työntekijöiden kanssa Forumissa ja he sanoivat, että teineille erityisesti voisi tehdä paketteja. Taitaa tulla heille vähemmän paketteja kuin pienemmille lapsille.

Itse tein yhden paketin teini-ikäiselle tytölle ja yhden paketin pienelle tytölle. Toivottavasti nämä paketit ilahduttavat, vaikka ovatkin melko pienen budjetin lahjoja. Itse olisin varmaan teininä tykännyt tuosta paketista.

 

Teinityttön paketti: Valkoiset kynsikkäät, kukkapinnit, helmirannekoru, luomivärejä, kynsilakka ja meikkikyniä

 

Pikkutytön paketti: Pieni Hello Kitty lelupaketti, Hello Kitty värityskirja, kynäpaketti ja värikynät

 

Paketoidut paketit. Valkoisissa lapuissa lukee, mitä paketti sisältää. Tämä lappu vaihdetaan lapsen nimen sisältävään korttiin.

 

Forumissa on siis pakettien keräys arkisin klo 17-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Muina aikoina lahjoja voi jättää Forumin infopisteeseen.

Mielestäni paketin kasaaminen oli hauskaa. Itsellä ei ole lähisuvussa pieniä lapsia, joten pikkutytön pakettiin oli mukava ostaa osia.  Suosittelen! :)

Tavoitteena on pääkaupunkiseudulla kerätä tänä vuonna 8500 pakettia, jotta jokainen lapsi ja nuori lastensuojelun piirissä saisi itselleen paketin.