Mennään jo marraskuun puolivälissä. Aika menee todella nopeasti! Olen suunnitellut, kutonut ja käynnyt jopa hiukan jouluostoksilla. Osalle on jo joululahjat osittain tai kokonaan hommattuna. Pariin hyväntekeväisyys juttuun ajattelin vielä osallistua, joten niistä vielä hiukan myöhemmin lisää.

Olemme sopineet pikkujoulut täksi vuodeksi. Vietämme ne ystäviemme kanssa. Sinne pitäisi pikkuhiljaa alkaa miettiä tarjoiluja. Taitaa olla niin, että ensi viikon aikana ilmestyy meille hiukan enemmänkin joulukoristeita, mutta se on kai jo sallittua, sillä ensi viikon lopulla on jo ensimmäinen adventti. Hain jo koristelaatikon alakerrasta ja ihastelin joulupallojani. Nyt vain harmittaa, etten saa niitä oikein mihinkään ripustettua. Yritin ehdottaa tekokuusta, joka ilmestyisi jo joulukuun alussa eteiseen, mutta poikaystävä ei ollut kovin innoissaan. Olemme nimittäin lähdössä jo joulukuun puolivälissä toiseen kaupunkiin järjestelemään ja viettämään joulua. Poikaystäväni loma alkaa sen verran aikaisin tänä vuonna.

Meillä nautitaan glögiä jo melko usein.

Taitaa olla taas itsellä sen verran kunnianhimoiset suunnitelmat lahjoista ja muusta, että nyt tuntuu siltä, tulee varmasti kiire. En kuitenkaan halua viettää joulualusaikaa täysi tohina päällä vaan välillä on mukava myös rauhoittu ja nauttia. Joten taidan päättää nyt, että teen sen minkä kerkiän ja mikä tuntuu mukavalta. Ehtiihän niitä suunnitelmia sitten vaikka ensi jouluna toteuttaa lisää.

 

Joulutorttujakin on kerran tehty.

 

Poikaystävän kalenteriin olen keksinyt jo melkein kaikille päiville sisältöä. Vielä pitäisi käydä osa luukuista ostamassa.

Omaan kalenteriini on nyt kaikki luukut saapuneet. Kiitos todella paljon kaikille! Odotan jo innoissani joulukuun alkua ja luukkujen availuja. :)

Olisiko teillä ehdotuksia, mihin ripustan kauniit lasiset joulupalloni, jos en tänne meille joulukuusta saa?