Joulukuu onkin alkanut jo mukavasti. Paljon olisi suunnitelmia, mutta ajattelin olla niistä stressaamatta. Kyllähän niistä ideoista voi osan käyttää vielä ensivuonnakin. :) Rauhallisesti teen kaikkia juttuja oman kiinnostuksen mukaan.

Joulukortit on ollut valmiina jo pitkään, mutta vieläkin ne odottavat postittamista. Lähimmille työkavereille ajattelin antaa pienen joulumuistamisen. Kiva antaa jotan muutakin kuin pelkkä kortti, mutta ei mitään liian isoa. Eli joulukortti, jossa on kiinni heijastin.

 

Yhtenä iltana tein tein monessa blogissa esiteltyjä keksi popseja ensimmäisen kerran. Todella ihania herkkuja. Ajattelin tehdä näitä jouluviemisiksi ja ehkä omaankin juhlapöytään. Kuorruttaminen ei ihan onnistunut vielä niin hyvin, mutta ensi kerralla sitten. :)

 

Tämmöisiäkin on tullut tehtyä. Todella yksinkertaisia enkeleitä. Naruun laitetaan tuommoinen iso helmi ja päälle pyöreä helmi pääksi. Siivet liimataan kuumaliimalla kiinni. Kauniita minusta. Näitäkin tulee varmaan vietyä tässä joulun alla tutuille. :)

 

Kauhea sekametelisoppa tämä mun päivitys, mutta kun on niin paljon asiaa. Tänään menen auttelemaan joululeivonnaisten tekemisessä.

 

Mukavaa viikonloppun jatkoa!