Kävin tänään vähän kaupoissa kiertelemässä ja löysinkin paljon kaikkea ihanaa. Pari joulukalenteri-ideaakin keksin siellä kierrellessä. Todella moneen paikkaa oli jo tullut joulujuttuja. Se on kyllä ihan mukavaa. Toisaalta kaikesta krääsästä en tykkää. Koristeiden pitää olla tunnelmallisia ja kauniita. :)

Olen ihastellut jo useampana vuonna Pentikin lasisia joulupalloja. Nytkään en voinnut jättää niitä rauhaan. Ne ovat vaan niin kauniita! Päätin siis, että alan keräämään näitä lasisia joulupalloja, vaikka meillä ei todennäköisesti ole tänä vuonna omassa kodissa edes kuusta. Ja kyllähän ne on vähän hankalia, kun menevät tipahtaessa rikki. Varsikin jos olisi lapsia tai eläimiä voisi olla melkoisesti sirpaleita. Mutta kun meillä ei ole vielä lapsia eikä eläimiä tule olemaan allergian vuoksi, niin ajattelin nauttia näistä ihanuuksista. En meinaa sännätä ostamaan kaikkia joulupalloja siis saman tien Pentikin myymälöistä vaan ajattelin tehdä tästä semmoisen keräilyharrastuksen. Ja siis vaikka jos jostain ulkomailta tai muualtakin löytyy tällaisia ihania palloja, niin voin harkita ostavani. Iittalallakin on nyt parina vuonna ollut noita palloja ja nekin on ollut ihan kauniita. Tänä vuonna tosin nuo Himmeli-pallot eivät niin kovasti silmää miellytä, ainakaan vielä. ;)

 

Tässä viime tai sitä edellisen vuoden pallot, sillä noita uusia en vielä netistä löytänyt

 

Iittalan Himmeli-pallot

 

Laitoin tänään esimmäiset jouluvalot vai olinko tämä jotkut koristevalot. Laitoin tämä lintuhäkkiin, jonka ostin kesällä jostain pienestä lahjaliikkeestä. Nyt ne koristavat meidän olohuonetta ikkunalaudaulla. :)

 

 

Oletteko te jo laittaneet joulu/koristevaloja?