Tykkään kauheasti yllätyksistä ja järjestän niitä myös mielelläni toisille. Olen parina viime vuonna tehnyt joulukalenterin poikaystävälleni. Hän on käsittääkseni tykännyt niistä. Kalenteri on sisältänyt suklaata, lahjakortteja (esim. niskahieronta), pieniä lahjoja.

 

Tänä vuonnakin haluaisin tehdä kalenterin. Nyt vain mietityttää, että mitä sinne kätken. Osa esim. pienistä lahjoistahan ei tekemiini pienii pussukoihin mahdu, joten ajattelin, että voisin tehdä pieniä vihjeitä mihin tällöin lahja on piilotettu. Ideat ovat tällä hetkellä vähän hukassa.

Joitakin ideoita nyt jo on: itsenäisyyspäivänä piilotettu kuohuviinipullo ja esim. joulukuun alussa löytyy luukusta poltettu joululevy, jossa erilaista jouluista musiikkia jouluvalmisteluun. Esim. elokuvaliput illan näytökseen voisi olla kiva yllätys. Paljon kuitenkin vielä puuttuu ideoita, nimittäin niitä luukkujahan on 24 kappaletta. :)

Suklaan ystävänä mulla oli viime vuonna tällainen kalenteri, mutta olin hiukan pettynyt. Minusta Fazerin kalenterit ovat olleet aikaisempina vuosina parempina. Saa nähdä mitä Fazer tänä vuonna tarjoaa.

 

Onko jollain jotain ideoita joulukalenteriin?