Ajattelin kirjoitella hiukan reissuistani. Kuvat ovat Tallinnan ostoksista. :)

Tampereen reissu ja käsityömessut menivät oikein hyvin. Paljon oli porukkaa jo perjantaina aamupäivästä messuilemassa. Paljon löytyi ideoita ja osteltuakin tuli vähän kaikenlaista. esim. lankoja, joita ei pitänyt ostaa enää lisää. ;) Niistä ehkä myöhemmin tulee joululahjoja tänne esittelyyn. Suunnitelmia on kyllä niin paljon, että saa nähdä mitä ehtii toteuttaa.

Kuppikakku-koriste Tallinnasta

Kävimme lauantaina kaupoissa kiertelemässä ja löysin itselleni ihanat nahkaiset talvikengät. Itse en löydä kenkiä koskaan silloin, kun niitä etsin. Nytkään en kenkiä etsinyt. Kengät lähtivät matkaan 29 eurolla. Sovitaan, että se oli joululahja minulle. Yritän olla nyt ostelematta mitään itselleni nyt ennen joulua. Sanoin myös poikaystävälleni, ettei saa ostella mitään itselleen, koska aina käy niin, että hän ostaa juuri ennen joulua ne jutut mitkä olen ajatellut hänelle ostaa joululahjaksi.

Ihana lasinen lintu-koriste Tallinnasta.

Mutta siis vielä tuosta Tampereen reissusta. Kävimme lauantaina Tampereen teatterissa päivänäytöksessä katsomassa Onnen maan. Oli kyllä todella hauska esitys, vaikka liikuttiinkin surullisissa ja synkeissä aiheissa. Todella ihanaa musiikkia ja ihania Marimekon kankaista tehtyjä essuja. Suosittelen, jos haluaa mennä katsomaan jotain hauskaa. Tuolta ei voinnut tulla ulos hymyilemättä.

Enkelikello Tallinnan Tiimarista

Lauantaina tulin illalla kotiin ja poikaystävä oli tehnyt pitsaa. Olikin todella kova nälkä. Yhden kotona nukutun yön jälkeen lähdettiinkin heti sunnuntaian aamusta kohti satamaa. Tallinnassa yövyttiin Viru hotellissa. Oli kyllä mukava hotelli. Vietettiin aikaa Tallinnassa rauhallisesti. Jotain tuli ostettuakin, mutta loppujen lopuksi melko vähän kuitenkin. Ostin poikaystävälle yhden kitarakirjan joululahjaksi. Se olikin hiukan hankalaa, kun poikaystävän kanssa koko ajan kuljettiin yhdessä, mutta kyllähän se lopulta ilman, että hän edes tietää koko asiasta.

Tallinnan tuliaisia: Kalev-suklaalevyt menevät kavereiden paketteihin

Joulukoristeita tuli ostettua muutama. Niinkin eksoottisesta paikasta, kun Tiimari, ostin enkelikellon. Aamulla on ihanaa, kun voi juoda kahvia enkelikellon valossa. Rauhoittaa mukavasti. Lisäksi ostin hiukan roikkuvia koristeita. Siellä oli vaikka mitä ihania koristeita, mutta kaikkia ei tietenkään voinnut kotiuttaa. Suklaatakin tuli ostettua, mutta lähinnä vain joulupaketteihin. Toffifeitä ostin laivalta ihan itselleni. Tallinnasta löytyi myös makusiirappeja, joita löytyy todella huonosti suomesta. Näistä tulee herkullisia erikoiskahveja kotona. :)

 Kuvat tulivat kirjoitukseen vähän miten sattuu, mutta antaapa nyt olla. Lopuksi vielä kuva Viru Hotellilta. Joulu ei ollut tallinnassa oikein vielä esillä. Hotellillakin joulukuuset odottivat koristeltuina eräässä syvelmässä hiukan syrjässä. Oli pakko ottaa kuva tästä kuusiarmeijasta. :)

 

Ajattelin järjestää pienen jouluisen arvonnan. Löysiköhän arvontaan osallistujia? Siitä kuitenkin lisää myöhemmin tällä viikolla. :)