Eilen oli työntäyteinen päivä. Paljon on valmistunut juttuja, joista lisää myöhemmin. Siivottuani hetken huomasin, että kurkussani tuntuu taas ikävältä. En ole vieläkään täysin terve. :( Tämän vuoksi en jaksanut tehdä mitään suursiivousta, mutta tuskin se olisi muutenkaan ollut tarpeellista, sillä vietämme joulun muualla. Jos olemme melkein kuukauden poissa (välillä varmasti tullaan käymään kotona), ei suursiivous ole mielestäni välttämätön, kunhan on vaan perussiistiä ja tavarat paikoillan. On sitten mukavampi tulla taas kotiin. Tehdään sitten sellainen suurempi siivous tammikuussa. :)

Tänään pitää vielä pakata ja tarkistaa, että kaikki on kotona ok. Nukahdan on varmasti autoon, koska olen valvonut niin paljon nyt lähiaikoina. En saa unta iltaisin normaalisti, vaikka yleensä nukahtaminen on minulle todella helppoa. Taidan olla sisäistänyt tämän tontun roolin hiukan liian hyvin. No, uskon kuitenkin, että tämä menee ohi kun joulun valmistelut ovat valmiina. Nyt ollaan kyllä melko hyvässä vaikeessa.

Kaikki joululahjat pitäisi olla nyt ostettuna ja osa on jo paketeissakin. Jouluun on kuitenkin vielä (vaan) viikko, joten esim. leivonnaisia ehtii vielä tehdä ensi viikolla. Sunnuntaina tehdään porukalla iskän johdolla karjalanpiirakoita. Äitikin toppuutteli tänä aamuna puhelimessa, ettei tarvitse vielä tehdä kaikkea. Meillä on siskon kanssa ollut tapana tehdä leivonnaisia ja muuta jouluksi. Äiti tekee yleensä laatikot ja muut ruuat, joissa autamme aikataulujemme mukaan. Meille tulee aattona lähisuku syömään ja viettämään joulua, joten tarjottavia pitää olla jonkin verran.

Mutta takaisin vielä siihen eiliseen. Olin päättänyt, että kun olen saannut siivottua, alan paketoimaan lahjoja ja herkuttelen hiukan. Paketointi tapahtuikin ihan rauhaisissa tunnelmissa. Herkkuna minulla oli vihreitä kuulia ja Play maitokaakaota. Vihreät kuulat ova mielestäni hyviä, mutta eihän niitä kovin montaa voi syödä. Oli kyllä hyvät herkut! :)

Söimme poikaystävän kanssa jäätelöt tässä joku päivä (olivat tarjouksessa). Heti kun olin avannut jäätelön paketin keksin, että tämä pikku laatikko on pakko hyödyntää. Päällystikin paketein voimapaperilla ja laitoin koristeeksi koristeellisen paperin. Myöhemmin saatte nähdä mitä noihin laatikoihin pakkasin. :)