Huh. Välillä asiat eivät vain mene suunnitelmien mukaan. Olin ajatellut, että teen kaikkia ihania joulujuttuja heti kun joulukuu alkaa. Jouduin kuitenkin käyttämään aikaani erääseen kurssiin, jonka olin täysin unohtanut. Viime viikko siis meni täysin opiskellessa enkä oikein muuta ehtinyt tehdä. Tämän vuoksi myöskään blogissa ei ole tapahtunut mitään.

Opiskelun lisäksi tässä on järjestetty kahdet pikkujoulut. Ensimmäisissä oli kyllä paljon muitakin auttamassa, mutta toisista selvisin kahdestaan avokkini kanssa. Esimmäiset pikkujoulut olivat asukastoimikunnan pikkujoulut. Siellä oli maukasta ruokaa ja mukava tunnelma. Tässä kirjoituksessa kuvia näiden pikkujoulujen tarjoilusta.

Jouluruokia pikkujouluista

Vietimme itsenäisyyspäivän Lahdessa, johon satoikin eilen jo melko paksu kerros lunta. Ensilumi! :) Eilen tehtiin pipareita porukalla ja leivoin yhden kakunkin. Piparit menivät avokin vanhempien kotiin ja hänen isovanhempia ilahduttamaan jäi kuivakakku ja kasa pipareita.

 

Makeita tarjoiluja pikkujouluista

Pelättiin, että täällä ei ole tietoakaan lumesta, mutta yllätyttiin positiivisesti. Maassa oli ihan vähän lunta, kun tulimme kotiin myöhään illalla. :) Voi olla, että tämän päivän aikana nuo tuosta sulaa pois. Toivotaan, että lunta tulee lisää!

Enää parisen viikkoa jouluun. Nyt ajattelin keskittyä lähinnä joulujuttuihin ja tännekin kirjoitella! :) 

Joulukalenteristani on tullut kaikkia ihania juttuja! Kiitos!